MENIU

Cum influenţează Jupiter, Marele Benefic, fiecare zodie. De cine TREBUIE să te temi

Cum influenţează Jupiter, Marele Benefic, fiecare zodie. De cine TREBUIE să te temi

Începând cu data de 9 mai, Jupiter, Marele Benefic, şi-a început mersul direct, după o perioadă de retrogradare care a început pe 8 ianuarie, în zodia Fecioarei. Iată cum influențează acest eveniment astral fiecare semn zodiacal.  

BERBEC

Pentru voi urmează o perioadă favorabilă din punct de vedere profesional. Și asta pentru că, începând cu data de 9 mai, Jupiter, Marele Benefic, se află în casa carierei, unde formează un aspect armonios cu Pluton. Sunt posibile schimbări neprevăzute la locul de muncă, în general de bun augur. Cu alte cuvinte, pe termen lung veți putea avea beneficii importante de pe urma acestor schimbări.

Contextul astral este favorabil și câștigurilor importante. Unele dintre acestea pot proveni din surse neprevăzute, cum ar fi o moștenire.

TAUR

După o perioadă zbuciumată din punct de vedere sentimental, din 9 mai, lucrurile încep să se așeze și pentru voi. Și asta pentru că Jupiter, Marele Benefic, se va afla pe casa iubirii. Asta înseamnă că urmează o perioadă în care relațiile voastre, fie că este vorba despre relația cu partenerul de viață, despre cea cu părinții sau cea cu copiii, se vor îmbunătăți semnificativ.

Pe de altă parte, este posibil să întâmpinați ceva probleme financiare sau de sănătate, însă partenerul vă va fi alături și le veți depăși cu mare ușurință.

GEMENI

Pentru voi, urmează o perioadă favorabilă din punct de vedere al relațiilor. Fie că este vorba despre relația cu partenerul de viață, fie de cea cu membrii familiei, acestea se vor reinventa și vor înflori. Jupiter patronează casa cuplului, așa că veți avea o perioadă destul de lungă în care toate vă vor merge ca pe roate.

Cu toate acestea, unii dintre voi este posibil să nu reziste tentației infidelității, punând astfel încrederea partenerului la grea încercare. Nu vă asumați acest risc!

RAC

În cazul vostru, Jupiter aduce beneficii în sectorul comuncării, al studiului și al călătoriilor. Datorită faptului că veți avea o comunicare foarte bună, veți observa cu siguranță o ameliorare a relațiilor cu cei din jur, mai ales a relațiilor cu membrii familiei. De asemenea, cu partenerul de viață veți trăi adevărate aventuri, reușind să ieșiți din rutină.

Această perioadă va marca o stabilizare a vieții amoroase, iar cei singuri vor avea ocazia să formeze un cuplu durabil, iar relația să se și oficializeze.

Citeşte continuarea pe avantaje.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop Jupiter