MENIU

Cum își domina Gheorghe Dincă "locotenenții". Piste șocante în anchetă

Cum își domina Gheorghe Dincă "locotenenții". Piste șocante în anchetă

Audierile au continuat și joi, în cazul Alexandrei Măceșanu, zi în care s-au împlinit două săptămâni de la dispariția tinerei. Potrivit avocatului Tinel Pop, Gheorghe Dincă ar avea, în Caracal, un cerc de locoteneți pe care-i domina.

"Au fost audiate mai multe persoane azi. Audierile vor continua. Există un cerc de suspecți, există un cerc de locoteneți, există și o anumită mică armată de-a lui de trepăduși, slugi, dar unii cu o inteligență și o viclenie incredibile! La prima vedere, par oameni pe care trebuie să-i ocolești, să nu te murdărești, dar cu inteligență elaborată, cu semnătură de zici că sunt academicieni. Cu un scris, eu nu scriu așa... Rămâne de văzut care este complicitatea dânșilor, care e contribuția sau nu este, sau ce știau. Există trei categorii: oamenii care erau complici, care l-ar fi putut ajuta, există oameni care-l protejează, și există oameni care nu vor să spună ceea ce știu. Nu cred că avea prieteni. Cred că formase un fel de Omerta cu oameni mai simpli pe care-i domina prin forța lui brută, prin bătaie, prin inteligența lui parșivă. Și vă mai dau un element - acest individ îi domina foarte mult și prin starea lui materială și prin așa-zisa dărnicie, care era o capcană față de cei din jur. Sunt oameni cu o situație destul de proastă, sunt oameni care au problemă cu alcoolismul. Acest individ avea de multe ori această idee de a le plasa anumite sume de bani pe care aceștia nu reușeau să le mai dea înapoi și intrau în această capcană. Îi punea la anumite munci și extindea, bănuiesc, aceste munci și la chestiuni infracționale. Își dădeau telefoane, le dădeau cartele... Ancheta e într-un stadiu incipient. Rămâne de văzut dacă relația pe care spun ei că au avut-o se confirmă sau nu", a declarat, joi, avocatul Tinel Pop.

Joi, s-au împlinit două săptămâni de la dispariția Alexandrei Măceșanu.

Cazul Alexandra: Procurorului i s-a făcut pielea de găină când a procesat ce a povestit criminalul

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tinel Pop, a declarat că părinții Alexandrei Măceșanu au purtat o scurtă discuție cu procurorul de caz, la Caracal. În momentul în care oamenii i-au cerut detalii despre fata lor, însă, a spus avocatul, procurorul a refuzat să facă publice informații din anchetă și "i s-a făcut pielea de găină când a procesat, în mintea dânsului, ce a povestit criminalul".

Mai multe articole despre:
alexandra macesanu