MENIU

Cum au folosit o rețea socială similară Facebook ca să prindă un polițist pedofil

Sunt o mulțime de moduri în care poți folosi internetul ca să faci dreptate în lume. Sunt însă puține care dau rezultate. În cazul acestui polițist pedofil, a fost nevoie doar de o rețea socială foarte apreciată de către tineri. 

Un polițist a încercat să corupă o minoră pe Tinder - o rețea socială de matrimoniale - să întrețină relații sexuale. Acum, el are mari șanse să petreacă o lungă perioadă de timp după gratii. Dar totul a pornit de la niște poze modificate cu filtre de Snapchat. 

Cum a fost prins polițistul cu filtre create pentru Snapchat

Un adolescent pe nume Ethan s-a gândit că este o idee bună să creeze un cont de Tinder pentru o domnișoară. A pornit de la o fotografie a sa realizată cu filtrul de schimbare al sexului din Snapchat. În mod obiectiv, părea o fată, chiar dacă ți-ai fi dat seama că are o vârstă destul de fragedă.

Nu a durat mult până când profilul minorului a atras atenția unui polițist din localitatea San Mateo. Robert Davies a fost cât se poate de ostentativ în ceea ce privește intențiile sale. El a început discuția astfel: "Ești gata să te distrezi un pic în noapta asta?".

Ai putea să clasifici întregul set de circumstanțe ca fiind o înscenare, dar Ethan a insistat destul de mult în conversația cu polițistul pe faptul că are doar 16 ani. El a continuat conversația cu Davies pe parcursul a 12 ore pentru a obține mai multe informații și fiecare mesaje a fost imortalizat printr-o captură de ecran. 

Dovezile pe care le-a strâns le-a prezentat organizațieu Crime Stoppers. Acele date au dus la arestarea lui Davies.

Șeful poliției din San Mateo s-a distanțat imediat de membrul organizație pe care o reprezintă. A spus că acel comportament nu este o reflexie a valorilor departamentului.

Sursa

Mai multe articole despre:
internet tinder snapchat filtre foto