MENIU

Cum arătau sediile Antenelor când au fost preluate de ANAF

Înainte să plece, angajaţii lui Dan Voiculescu au avut grijă să ia cu ei şi toaletele, chiuvetele, prizele din pereţi sau tocurile de la uşi. Au rămas în mormane de mizerie, cabluri rupte smulse din pereţi, geamuri sparte şi obiecte de mobilier stricate.

Odată intraţi în posesia clădirilor, primul lucru pe care l-au făcut şefii ANAF Bucureşti a fost să instaleze mai multe echipe care să păzească cele două imobile, scrie Adevarul.ro. 

Dar nu de frica hoţilor, pentru că înainte să plece, angajaţii lui Dan Voiculescu au avut grijă să ia cu ei şi toaletele, chiuvetele, prizele din pereţi sau tocurile de la uşi.    Oficiali ai Fiscului Bucureşti au explicat că primul lucru pe care îl va face statul acum va fi să încheie contracte pentru utilităţi, şi să racordeze clădirea la reţeaua electrică. Următorul pas va fi igienizarea imobilului. Asta pentru că angajaţii Antenelor au lăsat în urmă mormane de mizerie, cabluri rupte smulse din pereţi, geamuri sparte şi obiecte de mobilier stricate.   

„După ce facem igienizarea şi tragem utilităţile, scoatem clădirile la licitaţie. Evaluarea pentru aceste imobile este deja făcută”, ne-au declarat oficialii Fiscului. Cele două imobile sunt evaluate la aproximativ 32 de milioane de euro, potrivit unui raport realizat anul trecut. Actuala reglementare legislativă, Ordonanţa 14/2007, permite valorificarea imobilelor confiscate în folosul statului doar prin vânzare.


Mai multe articole despre:
mizerie ANAF sedii antene