MENIU

Cum arată vacanța ideală în funcție de zodie. Unii adoră relaxarea, pentru alții aventura este primordială

Cum arată vacanța ideală în funcție de zodie. Foto/Profimedia

Vacanța ideală are sensuri și interpretări largi. Dacă pentru unii pur si simplul statul acasă, în fotoliu, la TV, este timp petrecut perfect, pentru alții, concediul este un adevărat ritual, iar zona unde pleacă trebuie să fie cu totul specială.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ești o persoană dinamică, astfel că nu ai nicidecum nevoie de o vacanță la all inclusive, în care doar să te relaxezi. Tu ai nevoie de activitate, de sporturi extreme, făcându-ți amintiri prețioase alături de oamenii dragi ție.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Vacanță ideală pentru ține este una plină de confort și de lux, astfel încât să te relaxezi complet și să îți reîncarci bateriile. Alege un resort deosebit, în care să te bucuri doar de servicii premium.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vacanță ta de vis este o combinație între relaxare și aventură. Găsește-ți o cazare cu o piscină deosebită și o priveliște care să îți taie răsuflarea, fă-ți prieteni noi și descoperă cele mai populare locuri.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Îți dorești o vacanță alături de toți cei dragi ție, astfel că pleci mereu în grupuri mari. Te asiguri că toți cei pe care îi iubești se vor bucură de tot confortul și nu te temi niciodată să fii tu cea responsabilă pentru tot.

Leu (23 iulie – 22 august)

Ai nevoie de o vacanță în care să te simți că un adevărat star! Faci multe fotografii, postezi pe Instagram și nu te temi să le arăți tuturor cât de mult te distrezi. Este și această o parte importantă din vacanță, nu-i așa?

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

În orice vacanță ai alege să pleci, ai nevoie de organizare pentru a te relaxa. Nu renunți la acest comportament nici măcar atunci când pleci de acasă, dar altfel nu poți să te deconectezi de la stres.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Vacanță ideală pentru ține este una organizată de altcineva sau achiziționată prin agenție, astfel încât să nu ai prea multe decizii de luat și să te poți relaxa complet.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai nevoie de o vacanță pe o plajă retrasă, unde să te poți relaxa, citind lecturi captivante. Nu vrei să te deranjeze nimeni și alegi, de cele mai multe ori, să renunți cu totul la telefon.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai nevoie de o vacanță în care să te plimbi, să descoperi locuri noi și să îți faci amintiri cât pentru o viață întreagă. Nu îți place nicidecum să stai în camera, ci alegi mereu să pleci cu mașină prin locuri cât mai populare.

Capricorn (22 decembrie –20 ianuarie)

Vacanță este singurul moment în care reușești să te relaxezi complet și să renunți, măcar pentru câteva zile, la muncă. Ai momente în care îți dorești doar să stai într-un resort de lux, dar și momente în care ajungi să te aventurezi.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Adori să încerci experiențe noi, astfel că nu te dai în spate de la absolut nimic. Fie că este vorba despre un curs de gătit, o petrecere pe plajă sau un parc de aventură, tu eșți prezența.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Îți place să fugi în locuri remote, unde te poți deconecta de la tot și să te relaxezi complet. Ce poate fi mai frumos de atât?

SURSA