MENIU

Cum arată soţia pe care soţul are voie să o înşele oricând vrea.Condiţia: să vină de la amantă cu...

Doi tineri soţi din Marea Britanie au ajuns la o înţelegere neobişnuită: soţul, Ryan, are voie să îşi înşele soţia, pe Amy, pentru că viaţa lor intimă a luat sfârşit după naşterea celor doi copii. Totul, cu o singură condiţie.

Din cauza faptului că libidoul soţiei sale a dispărut complet, el a primit de la soţia lui acordul de a se vedea şi cu alte femei.

Potrivit Daily Mail, Amy Jones, în vârstă de 30 de ani, şi-a încurajat soţul să aibă aventuri cu alte femei, din cauza faptului că ea nu-i mai putea satisface aceste dorinţe, după ce, în urmă celor două naşteri, libidoul ei a scăzut complet. Fără să stea prea mult pe gânduri, ea şi-a încurajat soţul să meargă la alte femei, însă cu o singură condiţie! Să-i povestească fiecare detaliu din aventurile pe care le-a avut cu alte femei, scrie BZI.

„La început când am făcut asta, a fost după prima naştere, când Amy şi-a pierdut pentru prima oară cheful de a face dragoste. Am fost cu două femei şi trimiteam tot felul de SMS-uri indecente altor femei. Apoi venea acasă şi îi povesteam soţiei mele. Imediat după, soţia mea şi-a revenit, iar viaţă noastră intimă şi-a reluat cursul”, a mai povestit bărbatul.

Mai multe articole despre:
cuplu amantă infidelitate libido