MENIU

Cum arată principesa Karina, care l-a înlocuit pe Nicolae la succesiunea tronului României

Casa Regală a României trece printr-o criză de imagine din cauza unui scandal care ştirbeşte din seriozitatea şi solemnitatea acestei instituţii. Galeria Foto.

Familia Regelui Mihai a anunțat, zilele trecute, că fostul principe a intrat cu forța în reședința din Elveția și a agresat mai mulți oameni, dar a depus plângere doar pentru violare de domiciliu. Dar a venit şi o răsturnare de situație la Casa Regală. Fostul principe Nicolae scapă de acuzațiile de lovire!

Principesa Elena a României s-a născut pe 15 noiembrie 1950, la Lausanne. Este a doua fiică a Regelui Mihai şi a Reginei Ana, fiind a doua în linia de succesiune la Tronul României, conform One.ro.

Fiul său, Nicolae, născut la Geneva, în 1985, şi-a împărţit primele 18 luni de viaţă între Anglia şi Sudan.În 1989, anul revoluţiei române, s-a născut fiica Principesei Elena, Elisabeta-Karina. Este a treia în linia succesorală, după Principesa Margareta şi Principesa Elena (mama sa). Nu are oficial titlul de Principesă.

Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills a vizitat România şi a avut şi câteva apariţii publice, cum ar fi cea de Crăciun din anul 2012, când şi-a petrecut sărbătoarea Naşterii Domnului la Castelul Regal de la Săvârşin. FOTO: romaniaregala.ro

Cum arată Elisabeta-Karina, în Galeria Foto.

Mai multe articole despre:
regele Mihai Casa regală Nicolae principesa karina