MENIU

Cum arată noua Miss Trans Star Internacional 2016

Reprezentanta Braziliei, Rafaela Manfrini, a fost aleasă Miss Trans Star Internacional 2016, în concursul desfășurat sâmbătă seară la Barcelona (nord-est), care este considerat cel mai important din lumea frumuseții transsexuale, relatează EFE.

Câștigătoarea a ajuns în finală alături de reprezentanta Israelului, Tallen Abu Hama, o arabo-creștină din Nazaret care era considerată favorită. Concurentele au defilat în costum de baie, de gală și în costum popular, conform Agerpres.

Aproximativ 30 de transsexuali din diferite țări ale lumii au participat săptămâna aceasta la Miss Trans Star Internacional 2016, care dorește să fie și o platformă pentru a denunța discriminarea colectivului LGTBI.

Anul acesta au concurat pentru prima oară țări precum Turcia, Nigeria, Israel și Sri Lanka, unde comunitatea transsexuală este deosebit de vulnerabilă.

Potrivit organizatoarei, Tara Vells, evenimentul nu este doar un concurs de frumusețe, ci vrea totodată să ofere "mai multă vizibilitate colectivului transsexual, să lupte pentru dreptul la egalitate și să ajungă în mod pozitiv la societate, pentru că suntem oameni ca toți ceilalți".

Mai multe articole despre:
Miss Trans Star Internacional 2016