MENIU

Cum arată Magda Catone, la mai bine de patru ani de când a rămas văduvă

Magda Catone

Actriţa Magda Catone, 58 de ani, a rămas văduvă în noiembrie 2012, când a murit regretatul actor Şerban Ionescu, cu care a avut o căsnicie de 29 de ani.

După terminarea facultăţii, Magda Catone a fost repartizată la Petroşani, unde l-a cunoscut pe Şerban Ionescu, cel care i-a devenit soţ în anul 1983, iar cei doi au înmpreună un copil pe nume Carol.

Magda Catone a avut o căsnicie zbuciumată alături de Şerban Ionescu, din care n-au lipsit certurile, violenţele, infidelităţile sau scandalurile pe tema alcoolului. Apropiaţii celor doi au susţinut că, deşi şi-a propus, Şerban Ionescu nu a putut-o ierta pentru că a avut un amant mai tânăr.

Şerban Ionescu a murit pe 21 noiembrie 2012, înainte de ultimul termen al procesului, aşa că, în acte, cei doi au rămas căsătoriţi. După moartea actorului, Magda Catone s-a ocupat de pomeni şi a ridicat la mormântul acestuia o cruce pe care a inscripţionat şi numele ei.

Moment, despre Magda Catone se află într-un turneu prin ţară, cu piesa de teatru „Părinţi teribili” de Jean Cocteau, unde o joacă alături de alte nume sonore, precum: Marius Bodochi, Diana Lupescu, Silviu Biriş.

Actriţa a fost surprinsă recent la o cafenea, unde părea destul de fericită. 

Mai multe articole despre:
actriţă cum arata Magda Catone