MENIU

Cum arată Giulia după cea de-a doua naştere. A slăbit 13 kilograme într-o singură lună!

„Acum sunt cea mai fericită și împlinită femeie! Vă povestesc cum s-a schimbat viața noastra după nașterea lui Eduard Mikael și ce părere are Antonia despre frățiorul ei”, spune Giulia Anghelescu, despre ultimul interviu pe care l-a oferit, cu privire la familia sa. Interviul, dar și fotografiile din cadrul ședinței foto, au fost publicate pe paginile revistei Viva.

Dacă prima sarcină a luat-o prin surprindere pe Giulia, dar și pe soțul său, atunci a doua sarcină a fost o surpriză și mai mare pentru ambii părinți, recunoaște vedeta de 31 de ani.

În interviul pentru sursa citată, Giulia a mai dezvăluit cum s-a întâmplat dar şi cum a slăbit 13 kilograme în doar o lună de la venirea pe lume a băiețelului, asta în contextul în care pediatrii nu recomandă perioada de imediat după sarcină, drept cea mai bună ocazie pentru o cură de slăbire.

„Nu știu ce minune s-a întâmplat! La două zile după ce am născut, aveam deja opt kilograme în minus! Deși m-am îngrășat mai mult ca la sarcina cu Antonia, nu s-a văzut. Oricum, am născut un copil destul de mare, a avut 3.300 kilograme”, mărturisește mama, în interviu. La doar o lună de la nașterea lui Eduard Mikael, băiețelul deja trădează o asemănare puternică cu mama sa.

Mai multe articole despre:
copil dietă naştere sarcină Giulia sarcină giulia