MENIU

Cum arată fără machiaj câştigătoarele concursurilor de frumuseţe

Mai multe tinere câştigătoare ale concursurilor de Miss din statul american Carolina de Nord au decis să ia parte la o campanie menită să schimbe imaginea pe care oamenii o au despre frumuseţe, postând fotografii în care apar fără machiaj, alături de cele în care sunt machiate profesionist.

Campania tinerelor a început după ce două tinere concurente ale concursurilor de frumuseţe au fost hărţuite online pentru felul în care arată fără machiaj.

"Eu personal definesc frumuseţea nu prin felul în care faţa mea arată cu machiaj sau fără machiaj", spune Katie Knowles, Miss Statesville 2015. Oamenii i-au spus tinerei că arată dezgustător fără machiaj.

Cineva încercase să creeze o pagină anonimă de Twitter pe care să posteze imagini cu concurentele la Miss fără machiaj, într-o încercare de a le hărţui şi umili, aşa că acestea au decis să facă ele publice imaginile cu ele fără machiaj.

"M-a făcut să mă simt puternică atunci când am putut răspuns: Nu, nu arăt dezgustător, greşeşti. Şi mă simt bine cu persoana mea", mai spun tinerele, citate de Fox Carolina.