MENIU

Ea este cea mai frumoasă primăriță din România! Nu o să-ți vină să crezi cum arată

Irina Onescu este primar al comunei Petriș după ce, în anul 2016, a câștigat majoritatea voturilor din localitate și a devenit, astfel, cel mai tânăr edil din România.

La un an de la câștigarea alegerilor, Onescu a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în care susține că decizia de a candida i-a schimbat viața, împreună cu un alt text, publicat în 2016.

Ea nu s-a afiliat unui partid politic, alegând să intre în cursa pentru scaunul primăriei din postura de candidat independent.

"Dragi prieteni, vechi și noi,

Anul acesta mă regăsesc într-o poziție pe cât de dificilă, pe atât de privilegiată. Am șansa să dăruiesc unei comunități dragi mie speranța unui viitor mai bun. Și chiar îmi doresc să fac asta!

Poate că mulți dintre voi o veți considera nebunie, însă cei care mă cunosc cu adevărat știu că îmi găsesc bucuria și împlinirea ajutându-i pe cei din jurul meu.

În vreme ce colegii mei, ori prietenii din București, și-au croit fiecare drumul profesional în tumultul capitalei, EU am ales să îmi încarc bateriile într-un colț de România numit Petris. Aici am copilărit și în ciuda rădăcinilor mele, străine de aceste locuri, aici mă simt ACASĂ! Și tot aici îmi doresc să schimb ceva din inerția cu care țara asta își scrie destinul. Atât cât pot.

Nu mă interesează politica, însă îmi pasă de oameni. Și poate că nu realizez întru totul la ce mă înham, sau poate că nu voi atinge toate obiectivele pe care mi le-am propus, dar cel puțin pot ține capul sus știind că am încercat să fiu chiar eu schimbarea necesară. Fie chiar și aici, în colțul de România numit Petriș.

Am alături o familie deosebită, prieteni minunați și un suflet deschis.

Gânduri bune pleacă de la mine către voi, oriunde v-ați afla! Sper ca timpul să vă împlinească toate visurile și să vă trăiți viața mereu cu zâmbetul pe buze!", scria Irina Onescu în urmă cu un an.