MENIU

Cum arată BARCA SCUFUNDATĂ în râul Mureș cu 12 oameni în ea. Cauza tragediei, supraîncărcarea: un copil de 3 ani a murit - FOTO

Au apărut primele imagini cu barca scufundată, duminică seara, în apele râului Mureș. Imaginile surprind momentul în care barca, scufundată cu șapte adulți și cinci copii în ea, este trasă la mal. 

Polițiștii arădeni l-au reținut, în noaptea de duminică spre luni, pe proprietarul bărcii scufundate, duminică seara, cu 12 oameni în ea. 

Potrivit unor surse, bărbatul de 33 de ani și-ar fi cumpărat barca, cu un motor de 25 CP, chiar cu o zi înainte de tragedie și a vrut să le arate prietenilor cum merge.

Sursa foto: adevarul.ro

Astfel, duminică seara a urcat de pe malul drept al râului Mureș, în zona localității arădene Șemlac, șase adulți și cinci copii, cu intenția de a-i trece pe malul celălalt al râului, în zona Periam Port, din județul Timiș. 

Foto: adevarul.ro

La scurt timp de la pornirea de la mal, la aproximativ 2-3 metri de mal, barca s-a scufundat sub greutatea persoanelor îmbarcate. Un copil a murit înecat, iar doi tineri de 29 și 31 de ani și doi copii de 7 și 11 ani au dispărut în apele râului Mureș.

Primele cercetări au scos la iveală că bărbatul nu deţine permis de barcă, iar ambarcațiunea nu este înmatriculată. În cursul nopții de duminică spre luni, bărbatul a fost reținut, fiind acuzat de ucidere din culpă.

Mai multe articole despre:
barca barca mures barca scufundata