MENIU

Cum ar arata Vlad Țepes dacă ar trăi astăzi printre noi. Imagini uimitoare de la inteligența artificială

Inteligența artificială a simulat un Vlad Țepeș modern

Călătoria în timp s-ar putea să nu existe, dar operele de artă de-a lungul veacurilor ne oferă o privire asupra trecutului. Picturile și sculpturile supraviețuiesc subiecților lor, iar acum, în secolul 21, ne putem face o idee despre cum ar fi arătat de fapt, Alexandru cel Mare și Cleopatra. Celebrul nostru domnitor, Vlad Țepeș, nu a scăpat nici el de simulările inteligenței artificiale, iar acum putem vedea cum ar fi arătat, dacă ne-am fi întâlnit cu el pe stradă.

În ultimii ani, cu ajutorul tehnologiei avansate de inteligența artificială, istoria a început să prindă viață într-un mod cu totul nou și mai interactiv decât oricând. Personalitățile celebre ale trecutului, care au rămas în memoria noastră ca figuri istorice importante, pot fi acum recreeate și animate cu ajutorul inteligenței artificiale.

Acum, cu ajutorul artiștilor digitali precum Becca Saladin, putem vedea cum arată cu adevărat acele figuri istorice.

Vlad Țepeș

Una dintre cele mai cunoscute  figuri istorice este Vlad Țepeș, cunoscut străinilor mai mult sub denumirea de Dracula. Cu ajutorul tehnologiei avansate de inteligență artificială, Vlad Țepeș poate fi recreat și adus la viață, astfel încât să putem afla cum ar arăta azi:

Napoleon

Zi neagră pe șoselele României. Încă un accident a avut loc pe DN1, în Sibiu. Trei persoane, inclusiv un copil, rănite

Cleopatra

Alexandru cel Mare

Ioana d"Arc

Genghis Khan

În curând, Whatsapp nu va mai funcționa pe anumite telefoane. Lista modelelor care vor deveni incompatibile cu aplicația

Mona Lisa

Suleiman Magnificul

Tutankamon

ÎPS Teodosie mai bifează o gafă: „Boala este urmare a păcatului”. Cu toate acestea, banii din păcănele nu sunt considerați păcătoși