MENIU

Cum a venit Coldea neinvitat la nunta fiicei milionarului Ioan Niculae. Dezvăluiri exclusive de la Dumitru Dragomir

Cum a venit Coldea neinvitat la nunta fiicei milionarului Ioan Niculae

Mitică Dragomir a vorbit în exclusivitate la Realitatea PLUS despre momentul în care generalul Coldea s-a prezentat neinvitat la nunta fiicei omului de afaceri Ioan Niculae. 

Florian Coldea și Ioan Niculae nu au schimbat nicio vorbă, spune fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, iar milionarul chiar s-ar fi mirat de prezența acestuia acolo, mai spune Dragomir. 

„Mare mi-a fost surpriza. Eu am stat la masa cu Ioan Niculae, suntem foarte buni prieteni. Și a apărut Coldea. Eu am rămas tâmpit. Eu nu l-a cunoscut niciodată pe Coldea, nu am vorbit niciodată în viața mea cu el, dar am pătimit puțin din cauza lui. Și i-am zis lui Ioan Niculae; „Bă ce dracu, te-a băgat la pușcărie, și tu l-ai invitat la nuntă?” Și a zis „Aoleu, ce o căuta aici?”. Nu a vorbit cu el, nu a scos niciun diftong. În toată perioada cât au fost acolo, nu s-au salutat”, a spus Dumitru Dragomir într-o intervenție la Realitatea Plus.

Oana Lis se pregătește să devină văduvă. „Pentru bătrânețe trebuie să ai un plan, nu te poti baza pe copii, rude ci pe bani”

Nunta fiicei lui Ioan Niculae cu afaceristul Ovidiu Toma a avut loc în luna septembrie a anului 2022, la un restaurant de lux din Sinaia. La eveniment au fost invitate 150 de persoane, oameni importanți din mediul de afaceri.

Milionarul Ioan Niculae a fost eliberat condiționat din închisoare în luna mai a anului 2022, chiar cu patru luni înainte de nunta fiicei sale cu Ovidiu Toma, regele criptomonedelor din România. Ieșirea din penitenciar a fost aprobată de judecătorii din Ploiești, după ce acesta fusese mutat în penitenciarul din Prahova. Eliberarea lui Ioan Niculae a venit după ce a încercat de trei ori să iasă din închisoare în timp ce era încarcerat la Poarta Albă. 

Marius Budăi îi desființează pe reziștii care critică legea pensiilor: ”USR nu a fost în stare să le dea un leu seniorilor cât au fost la guvernare”