MENIU

Cum a SLĂBIT Viktor Orban? Rețeta transformării spectaculoase a premierului ungar vine din Rusia

Premierul Ungariei, Viktor Orban, pare mai zvelt în ultima perioadă iar presa maghiară a aflat ce metode folosește liderul partidului de guvernamânt Fidesz. Premierul ungar a început să se antreneze și să țină dietă în ultimele luni.

Invitații de la un eveniment privat la care a participat Viktor Orban la sfârșitul săptămânii trecute au observat că liderul ungar a mai dat câteva kilograme jos.potrivit Blikk, citat de Rador.

Ulterior, premierul Ungariei a confirmat pentru tabloidul Blikk că a reînceput să facă antrenamente după o pauză forțată de 18 luni din cauza unei accidentări.

Viktor Orban a dezvăluit că acum face sport de 4-5 ori pe săptămână, fără un antrenor personal, folosind exerciții cu kettlebell, un instrument cu rădăcini în Rusia, folosit inițial de armata sovietică pentru a menține soldații în formă.gantere  Kettlebell este o greutate tip bilă cu mâner, de 16 și 24 de kilograme.

Politicianul ungar își ia greutățile cu el și în călătoriile internaționale și face antrenamente ori de câte ori îi permite programul.

 

 

Mai multe articole despre:
viktor orban reteta de slabit rusia sport