MENIU

Cum a reușit fiica actriței Anda Călugăreanu să cumpere rechizite de doar 17 lei pentru fiul său

Cum a reușit fiica actriței Anda Călugăreanu să cumpere rechizite de doar 17 lei pentru fiul său

Ioana Tufaru, fiica actriței Anda Călugăreanu, a reușit să-i cumpere băiatului ei rechizitele necesare pentru începerea școlii cu doar 17 lei. Femeia nu l-a luat și pe copil la cumparaturi pentru că era conștientă că acesta și-ar fi dori mai multe lucruri. Luca, fiul acesteia în vârstă de 9 ani va începe în această toamnă clasa a doua. 

Ioana Tufaru a reușit să cheltuiască o sumă atât de mică pe rechizite datorită ajutorului acordat de o biserică. Copilul va primi un ghiozdan plin cu tot ce are nevoie pe parcursul anului școlar. Aceasta a cumpărat doar rechizitele care lipseau, adică pensule, lipici și creioane cu doar 17 lei.

Femeia se străduiește să facă economii, mai ales de când s-a mutat cu chirie. Înainte, aceasta locuia într-o garsonieră pusă la dispoziție de Gigi Becali, unde nu plătea nici utilitățile.

Luca nu are uniformă la școală, așa că Ioana Tufaru i-a cumpărat și un tricou la reducere. Aceasta a precizat că urmează să mai cumpere doar un stilou. Ea preferă să investească banii în cărți și haine.

Băiatul acesteia este nerăbdător să se întoarcă la școală și i-a spus mamei sale că vacanța i s-a părut prea lungă. Copilului i s-a făcut dor de colegii săi și de doamna învățătoare. 

Miliardarul Ion Țiriac își vrea terenurile înapoi. Lucrările de extindere la Aeroportul Otopeni ar putea fi oprite