MENIU

Cum a reacționat un român după ce a descoperit că soția l-a înșelat pentru a doua oară. Tot blocul a avut de suferit

Un incident îngrozitor a zguduit orașul Medgidia după ce un bărbat, furios că a aflat pentru a doua oară că este înșelat, a recurs la un gest extrem: și-a incendiat propriul apartament. Evenimentul a avut loc recent și a mobilizat forțe de intervenție rapidă pentru a preveni o tragedie de proporții.

Bărbatul și-a surprins soția cu amantul

Bărbatul a descoperit că soția sa îl înșela din nou, de această dată chiar în locuința lor. Într-un acces de furie și disperare, a decis să își incendieze apartamentul situat într-un bloc cu două etaje. Conform relatărilor de la observatornews.ro, incidentul s-a petrecut într-o seară, iar flăcările au cuprins rapid locuința.

Imediat după declanșarea incendiului, echipaje de pompieri au sosit la fața locului și au început lupta cu flăcările. Întregul bloc a fost evacuat pentru a evita pierderile de vieți omenești. Mulți dintre locatari au reușit să se evacueze singuri, în timp ce alții au fost scoși de pompieri.

Comunicatul ISU Constanța

Potrivit reprezentanților ISU Constanța, trei persoane au fost evacuate din bloc, iar una dintre ele a necesitat asistență medicală după ce a suferit un atac de panică. „Până în acest moment, au fost evacuate două persoane din blocul tip demisol +2 etaje. În continuare echipajele execută misiune de căutare/salvare persoane. Incendiul a fost localizat la nivelul dormitorului. A doua persoană a fost evacuată de la etajul superior. Se continua căutările. O a treia persoană a fost evacuată și condusă la ambulanța SMURD pentru a fi evaluată medical pentru atac de panică", a transmis ISU Constanța.

Femeia în cauză nu se afla la prima abatere, fiind acuzată de infidelitate și în trecut. De data aceasta, vestea trădării a fost prea mult pentru soțul ei, care a cedat psihic și a recurs la incendierea apartamentului. Incidentul a stârnit un val de reacții în comunitate, mulți fiind șocați de gestul extrem al bărbatului.