MENIU

Cum a rămas un bărbat din Ilfov fără 20.000 euro după o simplă "vizită". Câţi bani a recuperat

Polițiștii din Ilfov efectuează cercetări față de un bărbat din județul Cluj, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la furt calificat.

”La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 13:00, cel în cauză împreună cu doi bărbați s-ar fi deplasat la locuința unui bărbat din Măgurele, iar sub pretextul că oferă gratuit produse casnice și profitând de neatenția acestuia, i-ar fi sustras suma de 20.000 de euro, bani pe care persoana vătămată îi avea depozitați în locuință. De asemenea, cei trei ar fi convins persoana vătămată să le ofere 475 de euro și 100 de lei, bani care ar fi reprezentat contravaloarea taxelor de transport ale produselor oferite gratuit”, precizează polițiștii ilfoveni.

Oamenii legii l-au găsit pe clujeanul de 33 de ani într-un hotel din Măgurele, unde era cazat împreună cu mai mulți membri ai familiei. Asupra acestora au fost găsiți 3.750 de euro, bani pe care nu au putut să-i justifice și care au fost confiscați.

Bărbatul este acum cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la furt calificat, scrie citynews.ro.

Mai multe articole despre:
Cluj furt Ilfov înşelătorie