MENIU

Cum a încercat un tânăr FĂRĂ PERMIS să scape de poliție după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Scene dramatice în trafic, la Timișoara

Cum a încercat un tânăr FĂRĂ permis să scape de poliție după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului/ Captură video

A fost urmărire ca în filme și pe străzile din Timișoara după ce un șofer în vârstă de 20 de ani care se afla cu iubita în mașină a trecut pe culoarea roșie a semaforului și nu a oprit la semnalele polițiștilor. Bărbatul circula cu permisul suspendat. Acum, acesta s-a ales acum cu dosar penal. 

Scenele șocante au avut loc în timpul nopții, când șoferul care circula cu viteză a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Imediat, polițiștii au pornit pe urmele lui, însă tânărul de 20 de ani nu a vrut să oprească la semnalele agenților.

Polițist târât zeci de metri pe capota mașinii, la Cluj. Scene dramatice

Când a observat că nu mai are pe unde să fugă de oamenii legii a făcut schimb cu iubita sa pe care a lăsat-o la volan și a devenit recalcitrant cu polițiștii. După verificări, s-a constatat că individul a fugit pentru că circula cu permisul suspendat.

Oamenii legii i-au dat jos din mașină pe cei doi pe care i-au încătușat și i-au dus la secție. Tânărul s-a ales cu dosar penal. 

Ce se întâmplă dacă ai împrumutat mașina altei persoane și aceasta face accident. Legea rutieră este tranșantă

Mai multe articole despre:
permis tanar fara permis politie semafor timisoara