MENIU

Cum a fost Oana Roman escrocată de o firmă de reparații pentru centrale. Sfaturile vedetei - la ce să fim atenți

Oana Roman a fost escrocată de o firmă de reparații pentru centrale

Oana Roman a trăit recent o experiență neplăcută, devenind victima unei escrocherii orchestrate de o firmă de reparații pentru centrale termice. Pentru a preveni ca alții să cadă în aceleași capcane, vedeta a decis să împărtășească sfaturi utile și lecții învățate din această situație complicată.

Oana Roman a împărtășit recent o experiență neplăcută legată de revizia centralei sale termice, pe care dorea să o facă, deși instalația funcționa fără probleme. În încercarea de a evita eventuale neplăceri, vedeta a contactat o firmă specializată în domeniu.

După ce echipa de specialiști a venit la Oana Roman pentru a verifica centrala, aceasta a fost informată că trebuie să plătească 580 de lei, fiind asigurată că totul este în ordine. Totuși, imediat ce a pornit centrala, aceasta s-a defectat, în ciuda faptului că revizia fusese efectuată recent. Când Oana a încercat să obțină explicații, a fost informată că o piesă s-ar putea defecta în orice moment și că echipa nu poate interveni în acest caz. Ulterior, compania i-a propus un nou plan de revizie și o centrală la prețul de 15.000 de lei.

Confruntarea candidaților pe drumul spre Cotroceni se vede pe Realitatea.NET! Ana Maria Păcuraru, tur de forță: TU DECIZI în ziua votului!

Oana Roman și-a îndemnat fanii să fie atenți în privința unor astfel de companii, subliniind că dispune de toate documentele necesare pentru a-și susține afirmațiile, care demonstrează că problemele identificate în timpul reviziei au fost corectate. Cu toate acestea, centrala a cedat la scurt timp după intervenție.

„Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți. O firmă de service de centrale. I-am chemat acum vreo 10 zile ca să facă revizia și întreținerea la centrală pentru că vine iarna. Centrala mergea, atenție, nu avea nicio problemă. Au venit, au făcut, vezi doamne, întreținerea și revizia, mi-au luat 580 lei, au plecat și nu mai merge centrala, s-a stricat. Când i-am sunat, mi-au spus „Da, noi v-am spus că e o piesă acolo care s-ar putea să nu mai țină, ne pare rău, nu avem ce face”. Sunt tot ăia care mi-au trimis oferta aceea de 15.000 de lei pentru centrală și revizie”, a declarat Oana Roman, într-o postare făcută pe contul său de Instagram.

Alegerile prezidențiale, în linie dreaptă! INSOMAR și AVANGARDE, colaborare crucială: rezultatele sondajelor,