MENIU

CULMEA NESIMŢIRII: În Capitală, NU SE RIDICĂ zăpada, ci MAŞINILE

Incredibil! În Bucureşti nu se ridică zăpada, ci maşinile!

În vreme ce bucureştenii se zbat printre nămeţi, pentru primăriile de sector, zăpada este un prilej numai bun să facă rost de bani. În sectorul 1 al Capitalei, se ridică maşinile parcate neregulamentar, deşi firmele de deszăpezire au împins toată zăpada de pe carosabil pe locurile de parcare.

Manevra Primăriei este cu atât mai absurdă cu cât toate străzile secundare din sector sunt înzăpezite, iar pe străzile principale zăpada nu a fost ridicată, ci împinsă exact pe locurile de parcare.

În aceste condiţii, şoferii nu au altă soluţie decât să parcheze şi în locuri nepermise, situaţie pe care primarul general Sorin Oprescu o consideră "nesimţire". "Unii oameni s-au născut jigniţi. Bucureştenii să se plângă mai puţin", a răspuns Oprescu la întrebarea legată de nemulţumirea bucureştenilor cărora li se ridică maşinile în plină urgie.

Descurajaţi de munţii de nea, pe care unii nici n-ar fi avut unde să-i mute, oamenii s-au văzut obligaţi să parcheze pe benzile de circulaţie, dar s-au trezit că trebuie să plătească bani mulţi, ca să-şi recupereze maşinile.

Însă deşi nu creează condiţii pentru respectarea legii, autorităţile nu se sfiesc să-i taxeze cu 800 de lei pe şoferii, care îşi lasă maşinile în drum, din lipsă de alternativă.

Primarul general Sorin Oprescu e mulţumit de activitatea angajaţilor săi şi spune că vina este a şoferilor.

Mai multe articole despre:
maşini ridicate maşini Capitală