MENIU

Culiță Sterp, prădat de hoți în fața unui hotel din Cluj: Au luat bagajele din mers și au plecat

Culiță Sterp, prădat de hoți în fața unui hotel din Cluj: A luat bagajele din mers și a plecat/ Facebook

Au fost momente de panică pentru Culiță Sterp. Cântărețul a fost din nou jefuit. De data aceasta, artistului i s-au furat două valize cu lucruri personale din fața hotelului în care s-a cazat în Cluj-Napoca. Culiță Sterp a povestit întâmplarea pe rețelele de socializare. 

Culiță Sterp s-a trezit cu bagajele furate din fața hotelului din Cluj-Napoca, acolo unde se cazase pentru a participa la un eveniment. Cântărețul spune că totul s-a întâmplat rapid și nu a avut timp de reacție.

"S-au dat jos baietii cu bagajele cand au ajuns de la cealalta cantare, de la Suceava. Aveau vreo 5-6 bagaej. Doua le-au lasat chiar in fata cazarii doar un minut. A venit un domn cu o duba, le-a luat din mers. Le-a luat si a plecat", spune cântărețul.

Manelistul Culiță Sterp a fost atacat de lei. Cum s-a întâmplat totul? FOTO

În urma incidentului, Culiță Sterp a sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii. După ce artistul și-a recuperat bagajele a refuzat să depună plângere penală. Chiar și așa, oamenii legii au anunțat că vor continua cercetările sub acuzația de furt.

Culiță Sterp a ajuns, de urgență, la spital. Ce se întâmplă cu manelistul? - FOTO

"Am sunat la politie, a sunat Vlad: pai ca sa vedem. A venit politia. S-a dus Vlad sa il caute pe acolo, prin cartier.
Dupa o ora jumate l-a cautat vreo 20 de minute, l-am gasit in trafic. Nu l-am mai dat la politie, ne-am retras plangerea", a spus acesta.

Nu este prima dată când artistul are probleme cu hoții. În urmă cu doi ani, lui Culiță Sterp i s-a furat din propria locuință un seif în care se aflau 200.000 de euro. Solistul nu a aflat nici până astăzi cine i-a luat banii. 

Mai multe articole despre:
culita sterp bagaje furate hoti cluj