MENIU

Culisele Statului Paralel, ora 21.00. DEZVĂLUIRI incendiare despre generalul negru. Legătura lui Coldea cu mafia gunoaielor

Culisele Statului Paralel, ora 21.00. DEZVĂLUIRI incendiare despre generalul negru. Legătura lui Coldea cu mafia gunoaielor

O nouă ediție incendiară „Culisele Statului Paralel”, cu Anca Alexandrescu de la ora 21. Înregistrările care dezvăluie legătura lui Florian Coldea cu mafia gunoaielor care a pus stăpânire pe Romprest. Fostul General din servicii l-a salvat pe Dan Tocaci de arestare, după ce apăruse suspiciunea că are banii lui Florian Walter, după ce milionarul a murit. Omul din conducerea Romprest sprijinit de Andrei Dracea a mărturisit că spunea tot procurorilor despre afacerile ilegale de milioane de euro dacă ajungea în celulă. 

Înregistrările prezentate în exclusivitate de Realitatea PLUS sunt pe masa procurorilor DNA, care au început să pună cap la cap legăturile generalilor cu milionarii care au rămas fără afaceri. 

În platoul Realitatea PLUS, va fi denunțătorul generalilor care vine cu noi probe care arată controlul din sălile de judecată al generalilor Coldea-Dumbravă. Informații și înregistrări explosive de de la ora 21.00, aflați totul la ediția specială Culisele Statului Paralel cu Anca Alexandrescu.