MENIU

Culisele Statului Paralel | Dorin Iacob: Florin Cîțu dă dovadă de ipocrizie maximă chiar în propriul partid

Florin Cîțu și Victor Ponta

Consultantul politic Dorin Iacob susține că tot mai desele comparații între Florin Cîțu și Liviu Dragnea sau chiar Victor Ponta, venite mai ales din tabăra USR Plus, sunt justificare de ipocrizia și modul în care actualul premier se folosește de guvern pentru lupta sa politică.  

"Multe lucruri pe care le spun cei de la USR sunt justificate, lucrează cu "materialul clientului". Florin Cîțu oferă, prin comportamentul său, posibilitatea acestei comparații, este evident că tot ceea ce face el acum este pentru alegerile din partid și vă dau un exemplu clar de ipocrizie. 

A fost pus sub control judiciar, Costel Alexe, președintele CJ Iași și al organizației PNL, om al lui Orban la vremea aceea, iar președintele Klaus Iohannis și Florin Cîțu i-au cerut să se retragă din fruntea partidului. El fiind la CJ a rămas acolo, dar a făcut pasul înapoi din partid.

Au un caz identic la Teleorman, Eugen Pârvulescu, dar nu-i cere nici Iohannis, nici Cîțu să se retragă, pentru că ipocrizia e dusă dincolo de orice limită.

Noi ne batem capul cu moțiunea de cenzură, cu ce se întâmplă în România, iar Cîțu se duce înainte cu ipocrizie chiar și în interiorul propriului partid", a afirmat Dorin Iacob, în emisiunea Culisele Statului Paralel.

Într-o 2 postări pe Facebook, Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, a scris că, "Prin comparație cu Florin Cîțu, Victor Ponta mințea 𝑓𝑟𝑢𝑚𝑜𝑠, 𝑒𝑙𝑒𝑔𝑎𝑛𝑡, 𝑐𝑎̂𝑡 𝑑𝑒 𝑐𝑎̂𝑡." și că "Nici Dragnea la OUG 13 nu a îndrăznit să pornească o vânătoare de vrăjitoare pentru că a ieșit un document din MJ."