MENIU

Culisele Statului Paralel. Discuții înregistrate despre aducerea în țară a unor persoane influente

Culisele Statului Paralel. Discuții înregistrate despre aducerea în țară a unor persoane influente

În cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel, moderată de Anca Alexandrescu, la Realitatea PLUS, au fost difuzate noi înregistrări audio care oferă o perspectivă tulburătoare asupra unor manevre ce vizau aducerea în țară a unor personaje importante, cu dosare penale grele. Dialogurile dintre Dan Tocaci și Cătălin Hideg arată metehnele Statului Paralel, confirmate din interior.

CĂTĂLIN HIDEG: Care e marea mea problemă și, hai să zic, supărare așa și dezamăgire? Faptul că n-au avut încredere în mine să mă lase să plec.

DAN TOCACI: Nu, nu are nimeni încredere. Crede-mă, la nivelul ăsta ți-am spus și-ți repet. Mi-a spus: domnul Dan, vă rog să înțelegeți, nimeni la ora actuală nu dă, este o presiune atât de mare. Bă, poți să iei tu să-l aducă pe ăștia înapoi acasă. Deci e presiune foarte mare să-l aducă pe Oprescu (Sorin Oprescu) acasă, să-l aducă pe... ăsta, cum îl cheamă? Iar îmi scapă, bă, BEEP picioare. Deci sunt niște chestii, vor să-i aducă acasă. Singura care nu s-o aducă acasă... Nu,

CĂTĂLIN HIDEG: Mai e Ghiță, mai e ăla, de la Piatra Neamț...Arsene.

DAN TOCACI: Nu, nu, ăștia nu, Ghiță nu. Nu, Ghiță nu. Ghiță nu o să mai vină, uitați de el. De Ghiță și de Alina Bica, uitați.
CĂTĂLIN HIDEG: Cine să uite?
DAN TOCACI: Pentru că da. Că ăștia nu o să mai fi aduși niciodată acasă.

CĂTĂLIN HIDEG: Dacă vine aia, li se dărâmă tavanul în cap, ce dracu\" să vină aia.

DAN TOCACI: Dacă vine aia, pe ce? Eu n-am interes să vină ăla. S-a făcut un pact și îi lăsă în pace. Uite, stați.

CĂTĂLIN HIDEG: Cine n-are interes să vină?

DAN TOCACI: Toți. Toți.
CĂTĂLIN HIDEG: Păi cred și eu, dar câte prostii au făcut împreună?

DAN TOCACI: Păi, pentru cine interesează? Lasă-i să fie sănătoși. Dar asta spun. Aici sunt niște oameni care trebuie aduși acasă. Care nu prezintă niciun interes. Ăștia au făcut niște boacăne pentru ei, într-o anumită gașcă. Cum e Oprescu (Sorin Oprescu), da? Oprescu (Sorin Oprescu) n-a contribuit la oală cu toții. A făcut pentru el și atunci mai sau d-ăștea primari, cum e Cherecheș (Cătălin Cherecheș). Îți dai seama ce le-au lăsat. Acolo a fost o chestie lăsată intenționat să plece. Că știau că pleacă. Și s-au făcut niște jocuri cu niște oameni săraci ca după aia să facă niște schimbări. Aveau nevoie de niște schimbări la un anumit nivel. Și l-au lăsat să plece.

CĂTĂLIN HIDEG: Da. Dar pe ăsta cum l-au pierdut, mă, pe drum, pe Alina? Cum îl cheamă pe ăla, mă, la Ploiești, care a fost președintele Consiliului Județean.

DAN TOCACI: Și ăla la fel. Ăla de la PNL?

CĂTĂLIN HIDEG: Da, mă, cum BEEP îl cheamă?

DAN TOCACI: Au știut! L-au pierdut pentru că și el a cotizat la tot ce înseamnă PNL staff.

CĂTĂLIN HIDEG: Da, mă, era și foarte bine conectat cu ei, cu sistemul lor.

DAN TOCACI: Era, dar a deranjat. A ieșit din... Bă, când ieși din front și te cerți cu ei și ameninți și vorbește gura fără tine, ți-o furi. Deci primarul, când am luat noi U Cluj, primarul de la Cluj care se credea buricul pământului, când s-a... l-au făcut asta ...., bă, tu îți dai seama, avea 84 de apartamente, în Cluj, ale lui. Bă, tu realizezi ce... Ai înțeles?

Culisele Statului Paralel. Noi înregistrări controversate între Dan Tocaci și Cătălin Hideg despre influența lui Dumitru Dumbravă și Doru Trăilă

CĂTĂLIN HIDEG: Boc?

DAN TOCACI: E, Boc! A fost unul înainte și l-a arestat Băsescu. Și... El când veneai cu proiectul, zice câte etaje are blocul? 10? Vezi că îți dau 12, alea două etaje sunt ale mele.

CĂTĂLIN HIDEG: Cine e ăsta, mă?

DAN TOCACI: Da, așa zicea. Gata.

CĂTĂLIN HIDEG: Cine e ăsta, mă?

DAN TOCACI: Ai înțeles? Și el a făcut o greșeală că a spus la un moment dat că el e rudă cu Băsescu și că lui nu i se poate întâmpla nimic. Și a ajuns la urechile lui Băsescu și le-a dat ordin: Arestați-l! Ai înțeles?

CĂTĂLIN HIDEG: Așa se face, mă, treabă?

DAN TOCACI: Da.

CĂTĂLIN HIDEG: Bă, du-te de aici, mă.
DAN TOCACI: Da, mă.
CĂTĂLIN HIDEG: Cum ai vrea, BEEP mea, unu" arestează-l, mă, că vreau eu.

NOI ÎNREGISTRĂRI INCENDIARE: Doru Trăilă, surprins vorbind despre manevrele Statului Paralel. Cum acționa triada coldistă

Mai multe articole despre:
culisele statului paralel