MENIU

CULISELE STATULUI PARALEL. Cine este ministrul „jalon”, cel care riscă să arunce Coaliția în aer, doar ca să-și păstreze scaunul

Foto arhivă

Anca Alexandrescu a dezvăluit cine este ministrul din guvernul Ciucă poreclit „jalon” și care nu se dă deloc dus de la birou.

„Domnule Grindeanu, v-ați jurat că nu vă lăsați până nu mă scoateți de pe post. Eu nu m-am jurat, dar nu cred că se lasă colegii de la PSD până nu vă dau jos. Porecla lui Grindeanu în PNL e „jalon”. Ciolacu duce muncă asiduă de lămurire că Grindeanu e unic. A reușit să semneze contracte de 10 miliarde de euro. Așa, și? Toți miniștrii Transporturilor au semnat, mai greu e cu terminatul. Umbrărescu vinde tot că nu-i place cum se lucrează cu Grindeanu. Au avut loc zeci și sute de accidente și nimeni nu se deranjează. Titi Aur spune că nimeni din Transporturi nu mișcă un deget.  Sunt zeci de accidente pe calea ferată, iar Grindeanu spune că nu se duce el să-i pună fiola ăluia de a condus trenul. Ministrul „jalon” riscă să arunce în aer Coaliția, doar ca să-și păstreze postul de ministru”, a declarat Anca Alexandrescu.