MENIU

Culisele bătaii de la primărie. Ce spun cei doi politicieni

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, au avut o altercaţie la primăria Capitalei.   

Într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, cei doi politicieni au dezvăluit care sunt motivele din spatele altercației pe care au avut-o.

”Azi am început ședinta iar dumnealui a dat buzna neinvitat.  Nu e onorabil pentru un primar de sector să dea buzna într-o ședință de consiliu general. A început să țipe la consilierii generali că daca nu votează excluderea mea, îi dă afara din partid. Cine ești dumneata să forțezi oamenii să voteze? Iar el mi-a zisși mi-a dat cu sticla în cap. A fost o altercație generală, colegii noștri încercau să ne despartă. Mi-a dat în cap cu o sticlă de sticlă, m-am dezechilibrat, nu mi-am dat seama ce se întâmplă cu mine, am crezut că mi-a scăzut glicemia!”, a declarat Aurelian Bădulescu. 

La rândul său, Gabriel Mutu a precizat:

”Să spună acum, de față cu mine, că l-am lovit cu o sticlă în cap. Dacă vreți să facem un comentariu cu ce s-a întâmplat azi, cu cea mai mare plăcere, dar nu e e cazul să intru intr-o polemica cu domnul Bădulescu. Domnul Bădulescu trebuie să se trezească, în momentul în care partidul îți retrage sprijinul politic trebuie să pleci. De ce nu-ți dai demisia și lași aceasta funcție pentru un alt coleg. Domnul Bădulescu habar nu are despre ce înseamnă poltica în ansamblu”, a spus Mutu.

Legat de conflictul pe care l-a avut, acesta a negat vehement faptul că sticla era de... sticlă.

”Cu o sticlă de plastic nu ai cum să raneși pe cineva. A început să înjure, s-a ridicat, a vrut să sară la bătaie. Nu sunt un om conflictual, dar nu pot să tac din gură când cineva înjură, îmi înjură familia”, a mai spus Gabriel Mutu.  

Mai multe articole despre:
primărie Mutu badulescu comflict