MENIU

Cu cine împarte salonul Mihai Constantinescu și de ce a fost interzis accesul?

Mihai Constantinescu

Medicii sunt în continuare rezervați cu privire la șansele de revenire a cântărețului Mihai Constantinescu, care luni seara a suferit un stop-cardiorespirator.

Conducerea Spitalului Floreasca, acolo unde este internat Mihai Constantinescu, a luat, vineri, o decizie drastică și a restricționat accesul în salonul artistului, motivul fiind unul foarte bine întemeiat!

Surse medicale au declarat pentru CANCAN.RO că motivul îl reprezintă internarea de urgență, în același salon cu artistul, a milionarului Florian Walter! 

Fostul patron al echipei Dinamo, în vârstă de 56 de ani, a fost transportat inițial, joi seara, la Spitalul Universitar, în moarte clinică, iar primele informații furnizate de medicii de gardă arătau că acesta ar fi suferit un atac cerebral. Se pare că diagnosticul ar fi fost, de fapt, altul, iar afaceristul ar fi suferit o disecție de aortă abdominală. Acesta fiind și motivul pentru care a fost transferat la Spitalul Floreasca, în salon cu Mihai Constantinescu. Afaceristul a fost operat, însă starea lui rămâne tot una foarte delicată, cu prognostic rezervat.

Mai multe articole despre:
spital Mihai Constantinescu Florian Walter