MENIU

Cu ce se ocupă soția lui Cătălin Cherecheș, Tabita, în timp ce acesta se află la închisoare

Cu ce se ocupă soția lui Cătălin Cherecheș, Tabita, în timp ce acesta se află la închisoare

Ies la iveală noi detalii surprinzătoare în cazul familiei lui Cătălin Cherecheș, fostul primar din Baia Mare condamnat la închisoare. Tabita Cherecheș, soția fugarului se ocupă acum de afacerile familiei după ce soțul și părinții ei au primit condamnări în instanță. Femeia conduce un lanț de produse de imprimerie, papetărie și rechizite școlare, servicii de publicitate, marketing și promovare. 

După ce Cătălin Cherecheș și socrii săi au primit condamnări, cele două afaceri ale familiei, cofetăriile și magazinul de rochii pentru evenimente nu au mai mers bine. Fapt pentru care, Tabita Cherecheș, soția primarului fugar a decis să se lanseze în alte domenii.

Conform datelor Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci, Tabita Cherecheș a depus, pe 1 iulie 2024, două cereri de înregistrare marcă pentru aceeași firmă. Unul pentru produse de imprimerie, papetărie și rechizite școlare, servicii de publicitate, marketing și promovare, iar celălalt pentru servicii de telecomunicații, servicii educative, de divertisment și sportive.

Mărcile înregistrate de Tabita Cherecheș ar fi costat aproximativ 1.600 euro.

În noiembrie 2023, Cătălin Cherecheș a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la cinci ani de închisoare cu executare pentru luare de mită. Cu puțin timp înainte de pronunțarea sentinței, acesta a fugit din țară cu ajutorul unui act de identitate al unei rude. Ulterior, el a fost prins de polițiștii germani și arestat, iar apoi a fost extrădat în România.

Totodată, soacra lui Cherecheş a fost prinsă în flagrant într-un centru comercial din Cluj Napoca când ar fi încercat să dea 50.000 de euro mită mamei unei judecătoare de la Curtea de Apel. În schimbul acestor bani, judecătoarea ar fi trebuit să-l scape pe Cătălin Cherecheş. 

Hotărâre DEFINITIVĂ în cazul socrilor lui Cătălin Cherecheș! Pedepsele de condamnare rămân în vigoare

Mai multe articole despre:
catalin chereches sotie ocupatie