MENIU

Cu cât s-a ales Pamela Anderson, după divorțul de al treilea soț. Suma este fabuloasă

Pamela Anderson şi-a lansat echipa de curse auto

După mai multe amânări și alte împăcări, iată că Pamela Anderson este iarăși o femeie liberă. Potrivit presei americane, divorțul dintre starul din Baywatch și cel de-al treilea soț al ei, Nick Solomon, s-a finalizat. Publicația TMZ anunță că cei doi sunt oficial divorțați, după ce Pamela a depus actele de divorț la începutul acestui an.

Potrivit aceleiași publicații, Pamela Anderson s-a ales cu 1 milion de dolari în urma acestui divorț, însă și cel care i-a fost soț a primit ceva. După spusele unor apropiați ai cupului, Pamela a râvnit inițial la casa lui Rick din Nevada, însă a renunțat la pretenții pentru ca divorțul să se finalizeze mai repede.  

Cât despre Rick Solomon, vedeta nu a ieșit tocmai în câștig de cauză, dacă nu-l punem la socoteală pe Bumblebee, câinele care fusese ținut ”ostatic” de către Pamela. Până la urmă, actrița s-a înduplecat și i-a înapoiat animalul de companie celui care i-a fost soț.

Pamela Anderson și Rick Solomon s-au căstorit prima dată în 2007, însă au ajuns la divorț în doar zece săptămâni de la căsătorie. În ianuarie 2014, cei doi au decis să mai dea o șansă relației lor și să se recăsătorească, Dar, iată că nici de data aceasta relația lor nu a rezistat, actrița depunând actele de divorț un an mai târziu, scrie okmagazine.ro