MENIU

CTP o desfiinţează pe Elena Udrea. "Ea a fost plantată de un bărbat"

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu o desfiinţează pe Elena Udrea, într-o intervenţie telefonică pe care a avut-o la Digi 24. 

Jurnalistul a menţionat că Elena Udrea „nu a ajuns niciodată pe propriile ei merite în vreo funcție, în toți acești 10-12 ani de când a apărut în politica românească”.

„Ea a fost plantată de un bărbat, care îi stătea în spate ca parașutistul acela în timpul așa-zisului salt al ei cu parașuta. Asta a fost istoria ei. O impostură desăvârșită la nivel politic, căreia i se pune acum capăt cu acești șase ani. Mult și puțin”, a precizat jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu a mai spus că Elena Udrea probabil că se va prezenta acum „ca o martiră”.

„Probabil domnul Băsescu și-a smuls hainele de pe el, și-a rupt părul din cap. O să auzim toate văitaturile doamnei Udrea, care probabil se va identifica cu Doina Cornea, cu alte victime ale Securității comuniste, că așa e moda acum. N-o să-și diminueze aroganța și tupeul”, a continuat el.

Jurnalistul a mai spus că acest dosar este comparabil ca importanță cu cel al lui Adrian Năstase.

„Doamna Udrea mai avea puțin și era, nu președinte României, împărăteasa României cu câțiva ani în urmă. Doamna Udrea a condus România, îmbrățișată din spate de domnul Băsescu, ca la parașutism. Este un dosar marcant în istoria politică, juridică și morală. Va lăsa niște urme. E în primă instanță, mai avem până să o vedem pe doamna Udrea pe un WC impropriu, cum s-a mai plâns ea în arest”, a completat Cristian Tudor Popescu.

Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute 

Judecătorii Instanței Supreme au dat marţi prima sentință în dosarul "Gala Bute". Astfel, pentru acuzaţia de abuz în serviciu, Elena Udrea a primit 6 ani de închisoare cu executare, în timp ce pentru acuzaţia de dare de mită a primit 5 ani. Procedural, se ia în calcul cea mai mare pedeapsă, adică cea de 6 ani. Aceasta a fost achitată pentru acuzaţia de deturnare de fonduri europene. 

Mai multe articole despre:
Cristian Tudor Popescu Elena Udrea condamnare