MENIU

CTP face praf mantia lui ÎPS Teodosie

<p>Mantia lui Teodosie</p>
<p>Mantia lui Teodosie</p>

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a luat peste picior mantia purtată de Arhiepiscopul Tomisului.

Cristian Tudor Popescu a comentat fotografia în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a apărut la parada de 1 Decembrie, cu o mantie lungă, de împărat. „Cred că aşa ceva am mai văzut doar la Freddie Mercury", a spus jurnalistul.

Arhiepiscopul Tomisului mergea înainte, iar un slujitor îi ţinea poalele mantiei. Imaginea lui ÎPS Teodosie de a apărea la parada militară cu ţinuta unui rege a devenit virală pe internet şi a fost ţinta mai multor glume.

"Eu m-am gândit. De ce trebuie să fie atât de lungă mantia aceasta. De ce trebuie s-o care în spate mergătorul ăsta. Patriarhul are înainte mergător la convoiul oficial şi domnul acesta are un în-spate mergător, bănuiesc că e şi plătit pentru asta. De ce trebuie să fie atât de lungă... pentru că măsoară gradul de sfinţenie al respectivului arhiereu. La dimensiunile acestei mantale se poate urca direct la cer cu sfinţenia domnul Teodosie, doar dacă nu cumva măsoară doar gradul pur şi simplu, pentru că harul securist al IPS Teodosie este dovedit. Mantaua asta este un imens ciucur de la poalele acestui domn Teodosie, sau poate chiar distanţa dintre Înalt Preafericit şi popor, dintre păstor şi turmă", a comentat Cristian Tudor Popescu, potrivit Digi24.ro.

Mai multe articole despre:
Cristian Tudor Popescu ctp