MENIU

Crocodil la grătar, noul obicei culinar care a împărțit internetul în două: ”Ce gusturi ciudate au americanii ăștia”

Crocodil la grătar, noul obicei culinar care a împărțit internetul în două

Pe măsură ce lunile de vară se apropie, lumea începe să pregătească grătarele. În timp ce în România micii rămân preferații amatorilor de picnic, peste ocean un nou obicei culinar își face simțită prezența: crocodil la grătar.

În SUA, grătaragiii amatori de experiențe culinare inedite gătesc crocodil la grătar și se laudă cu pozele pe rețelele de socializare. Un utilizator al rețelei X (fostul Twitter) a stârnit controverse după ce și-a împărtășit opțiunea de grătar mai puțin obișnuită.

Utilizatoarea X Taylor Poindexter (@engineering_bae) a postat mai multe imagini cu un aligator întreg pe care se pregătea să-l facă la grătar. Reptila era învelită cu o crustă pregătită special pentru a o face mai apetisantă.

„Viața unei femei de la țară. Verișorii sunt pe cale să-l arunce pe băiatul ăsta rău pe grătar”, a scris ea în descrierea imaginilor.

Imaginile au ajuns virale adunând 3,2 milioane de vizualizări în doar trei zile de la postare. 

Alegerea ei în ceea ce privește carnea a îngrozit mai mulți internauți care nu s-au sfiit să-și împărtășească sentimentele în comentarii.

 
”Ce gusturi ciudate au americanii ăștia, cine naiba mănâncă crocodil”

„Unele lucruri chiar nu trebuie să fie mâncate”

Cu toate acestea, femeia nu a fost deranjată de reacții adverse, subliniind că nu este cu nimic diferit de a te bucura de cărnuri „obișnuite”, cum ar fi pui, vită sau porc.

„Câțiva oameni spun că acest lucru este barbar sau crud, dar când mă uit peste conturile lor, ei mănâncă carne. Chiar dacă nu ai văzut asta îndeaproape și personal, acel pui sau  vacă pe care o mănânci, de asemenea trebuie preparat. Nu este cu nimic diferit”, a adăugat ea.

Taylor nu a fost singura în răspunsul ei la critici. Alți utilizatori au fost de acord că majoritatea oamenilor sunt adesea prea rupți de procesul în sine, când vine vorba de carnea pe care o mănâncă. La urma urmei, cât de diferit este aligatorul la grătar de carnea pre-ambalată în supermarket?

„Cred cu adevărat că majoritatea oamenilor sunt atât de rupți de procesul preparării cărnii încât uită că mănâncă un animal real”, a răspuns o persoană.

„Vreau să spun că cred că un aligator este mai uman, cel puțin are capacitatea de a riposta și de a lupta pentru supraviețuire în comparație cu un pui”, a adăugat o a doua persoană.

Ce se întâmplă dacă elimini de tot sarea din alimentaţie. Medicii trag un semnal de alarmă

Mai multe articole despre:
crocodil crocodil la gratar gratar carne