MENIU

Cine se teme de revenirea lui Udrea în politică. Cristoiu: De ce s-a întors fostul ministru în țară

Cine se teme de revenirea lui Udrea în politică. Cristoiu: De ce s-a întors fostul ministru în țară

Elena Udrea este ambițioasă și ar putea reveni în politică, este de părere Ion Cristoiu. Analistul politic a spus, la Realitatea TV, că sunt trei motive pentru care fostul ministru al Turismului s-a întors în țară.

"Elena Udrea m-a contactat, la un moment dat, pentru publicarea unei cărți și, din corespondența pe care am avut-o cu ea, am înțeles că era o carte destul de critică despre realitățile din Costa Rica. Asta înseamnă că nu s-a împăcat, nu cu închisoarea, cu realitățile de acolo, și, în perspectiva acelei cărți, cred că era greu de presupus că putea să rămână acolo", a declarat Ion Cristoiu, într-o intervenție la Realitatea TV.

Ion Cristoiu a apreciat că Elena Udrea este principala beneficiară a recentei decizii a CCR privind completurile de 3 judecători.

"După ce va primi recurs în anulare pentru completul de 5, și sigur va beneficia deoarece și Bica a beneficiat, e vorba de un viciu de procedură, în acel moment se va rejudeca nu numai apelul de la Înalta Curte, dar și fondul, deci procesul se ia de la zero cu un alt complet. Și, după părerea mea, în alte împrejurări", a mai spus Cristoiu.

Analistul politic consideră că Elena Udrea a fost și va rămâne o vedetă care-și analizează foarte bine intrările în scenă.

"Va fi o beneficiară și, nu în ultimul rând, adaug o a treia, dacă nu prima, Elena Udrea nu a putut sta niciodată în afara spectacolului mediatic și sigur că în Costa Rica nu avea cum să fie vedetă, iată că deja de azi dimineață, pare o administrare a intrării în țară", a mai spus Cristoiu.

Ion Cristoiu, cel care deţine jurnalul personal al Elenei Udrea, a mai menționat că, odată cu retragerea lui Liviu Dragnea, fostul ministru al Turismului are acum culoar liber în lupta cu sistemul.

"Din punct de vedere juridic, ea este, dacă se admite recursul în anulare, ea este liberă și nu cred că a venit în România să petreacă o fericită vacanță de mamă, o știu, e mult mai ambițioasă decât credem", a încheiat Cristoiu.

Mai multe articole despre:
Elena Udrea