MENIU

Cristian Molnar, victimă a inundațiilor din Italia, înmormântat după o lună de la tragedie. Durere fără margini pentru părinții tânărului de 25 de ani

Cristian Molnar, victimă a inundațiilor din Italia, înmormântat după o lună de la tragedie/ Captură video

Dramă fără margini pentru familia lui Cristian Molnar, tânărul mort în inundațiile catastrofale din Italia. După o lună de când și-a pierdut viața alături de cele două prietene ale sale, Cristian Molnar a fost condus pe ultimul drum. Rudele îndoliate ale tânărului în vârstă de 25 de ani au respectat tradițiile și l-au înmormântat pe aceasta în costum de ginere, pentru că tânărul nu apucase să se însoare. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional! 

Momente pline de durere la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul mort în inundațiile violente din Italia. La capela unde a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al băiatului, s-au adunat rudele, prietenii, dar și localnici marcați de tragedia care a șocat o lume întreagă.

"Din pacate, comunitatea a pierdut acest tanar alaturi de cele doua tinere. O durere pentru intreaga comunitate ca acesti tineri s-au stins din viata prematur", a declarat un localnic. 

Gestul incredibil făcut de primarul din Premariacco în memoria celor trei români care s-au înecat în râul Natisone

Părinții lui Cristian Molnar au respectat tradiția din Satu Mare și au purtat haine tradiționale la înmormântarea fiului lor. Pentru că nu era căsătorit, Cristian Molar a fost condus pe ultimul drum în costum de ginere.

Trupul neînsuflețit al lui Cristian Molnar a fost găsit după aproape trei săptămâni de căutări. O întreagă comunitate s-a rugat ca băiatul să fie găsit în viață, însă, destinul tânărului a fost unul tragic.

Un alt tânăr a murit în locul în care s-a înecat Cristian în Italia. Tragediile care se țin lanț pe râul Natisone

"Comunitatea a fost nerabdatoare sa il vada acasa. Dupa aproape o luna de zile de la nenorocirea cu cei trei tineri din Italia, toti au ramas incercati. Toti isi doreau prin rugaciune sa il aduca acasa, sa il aseze la locul de odihna", a spus parintele baiatului. 

Cristian Molnar a fost filmat înainte să își piardă viață în timp ce își ținea în brațe cele două prietene, care au pierit și ele în viitura puternică. Imaginile cu aceștia au făcut înconjurul lumii și au stârnit un val de reacții, mai ales că nimeni nu înțelegea de ce aceștia nu au fost salvați.