MENIU

Cristian Cioacă stă ascuns după eliberare din închisoare. Ce planuri are fostul polițist

Cristian Cioacă /Arhivă foto

Cristian Cioacă a dispărut total după ieșirea din închisoare! În acest timp, avocata încearcă să îl prezinte ca pe o victimă, care a avut de suferit în urma pedepsei cu închisoarea. Fostul polițist, condamnat pentru uciderea Elodiei Ghinescu, s-a făcut nevăzut după eliberare, iar acum ar fi în căutarea unui loc de muncă. 

Cristian Cioacă a devenit un om liber în urmă cu aproximativ 2 luni, iar imediat ce a ieșit din penitenciar, fostul polițist nu a mai fost văzut. Avocata lui a declarat că Cioacă a ales să se retragă o vreme deoarece „ar fi trecut printr-o perioadă de suferință care i-a lăsat urme”.

De asemenea, avocata a dezvăluit faptul că Cioacă și-ar căuta un loc de muncă, pentru a se putea întreține, însă nu a menționat în spre ce domeniu ar vrea să se îndrepte.

Cristian Cioacă a fost condamnat în 2014 pentru uciderea Elodiei. Trupul nu a fost găsit niciodată, iar fostul polițist nu a recunoscut niciodată crima.

Citește și Primele imagini cu Cristian Cioacă după ce a fost eliberat din închisoare - Fostul soț al Elodiei: „Lăsați-mă să-mi văd de viață”