MENIU

Criminalul din Onești a fost detubat. Managerul spitalului: "Starea sa de sănătate este bună". Când ar putea fi AUDIAT

Criminal Onești

Apar noi informații despre tragedia de la Onești. Bărbatul care a sechestrat doi muncitori şi apoi i-a ucis după ce negocierile au eșuat, avea mai multe condamnări în palmares. În timpul intervenției, el a fost împușcat de nouă ori. În prezent, acesta se află internat în spital, la secția de Terapie intensivă. Inițial, acesta a fost intubat, și asta după ce a fost operat de uregnță în cursul serii de ieri, însă astăzi medicii au decis să îl detubeze.

Potrivit ultimelor informații, starea sa de sănătate este bună. Mai mult decât atât, bărbatul de 68 de ani ar putea fi audiat într-o zi sau două. Cel puțin așa susține managerul spitalului din Onești, Gelu Nicolcea, care a precizat, de asemenea, că bărbatul era cooperant și conștient încă de la momentul la care a fost adus la unitatea medicală.

"Avea 9 plăgi împușcate. A fost operat, i s-au extras bilele de cauciuc cu care a fost împușcat și două gloanțe, fiind folosită și muniție letală. A avut două lovituri și la abdomen, și în coapasa piciorului drept. În această dimineață medicii anesteziști vor stabili când va fi detubat. În acest moment nu mă pot pronunța dacă starea lui permite transferul la un spital penitenciar, dar probabil că într-o zi, va putea fi audiat", afirma, în această dimineață, managerul unității medicale la un post de televizune.

Citește și Criminalul din Onești, OPERAT de urgență pe secția unde lucrează SOȚIA unei victime