MENIU

Criminalul din Onești, interceptat pe patul de spital - Informații CUTREMURĂTOARE ies la iveală: Pe cine AMENINȚĂ bărbatul

Criminal Onești

Ies la iveală detalii incredibile despre criminalul din Onești. Gheorghe Moroșan le-a spus polițiștilor care îl păzeau în spital că vrea să se răzbune pe șeful Poliției din Onești. Mai mult, individul a zis că îi pare rău pentru uciderea celor doi muncitori, potrivit unor interceptări din dosar obținute de Realitatea PLUS. 

În timp ce se află pe patul de spital, bărbatul a spus că toată viața o să-l urmărească umbră celor doi munictori pe care i-a ucis. Moroșan susține, de asemenea, că scopul său nu a fost să îi omare pe cei doi muncitori, ci să tragă un semnal de alarmă în legătură cu situația în care se afla apartamentul său.

Pe de altă parte, criminalul a spus că o să se răzbune pe șeful poliției din Onești, precizând că imediat ce va ieșit din spital va caută grenade pentru a-l ucide pe șeful poliției.

„Mor de-mi pare rău, mă gândesc eu, de omul cela n-o să mă scap, de umbra lui n-o să mai scap niciodată în viața vieții mele! (...) O să mă răzbun eu pentru asta! (...) Promit că pe comandantul ăsta îl omor, pe el și pe copiii lui și pe nevastă-sa! Ăla trebuia să moară, doamnă! (...) Cum ies de aici mă duc să-mi caut pistol și să vezi câte gloanțe bag în el”, a spus Gheorghe Moroșan. 

Interceptările sunt din data de 8 martie. 

Vă reamintim că, la finalul lunii martie, autorul dublei crime din Onești, Gheorghe Moroşan, a fost externat din spital și transferat în arestul Poliției. Bărbatul a fost internat în unitatea medicală la începutul lunii martie, după ce a fost împușcat de 9 ori în timpul intervenției forțelor de ordine care încercau să îi salveze pe muncitorii sechestrați de acesta.

Moroșan este cercetat pentru omor calificat după ce a sechestrat și ucis doi muncitori, în fostul său apartament. Una dintre victime a decedat la faţa locului, iar a doua la spital, în urma plăgilor înjunghiate multiple.

În același dosar a fost arestată preventiv și soția criminalului, pentru complicitate la lipsire de libertate.

Crimele au fost comise într-un apartament care i-a aparținut agresorului, pierdut în urma unei executări silite. 

Autorul dublei crime are patru condamnări la activ, în anii 1987, 1991, 1992 şi 2010, ultima fiind în Italia pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor.