MENIU

Crimele cu sânge rece, povestite cu nonșalanță de un torționar comunist! Informații cu puternic impact emoțional - VIDEO

Pușcărie - imagine de arhivă

Mărturia unui torționar comunist a devenit virală pe internet. Un videoclip cu Franț Țandără, din anii 90, când povestește cum omora oamenii la comandă, are mii de distribuiri și comentarii pe rețelele sociale. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional.

”Pacientul meu care-l aveam, zis ”Pacientul”, pe care trebuia să-l lichidez, îi dădeam eu mâncare lu' ăla? Îi dădeam....eu căutam să-l termin. Adică nu trebuia să-l ținem două zile, în 24 de ore să-i facem ce-i facem. Îl aduceau la cel târziu 11 noaptea și tot a doua zi la 11 noaptea pleca de acolo, dar pleca rece. Venea cald și pleca rece, așa se întâmpla.

Adică și mă întreba de multe ori: câte căpățâni ai făcut luna asta? Adică să-i dau raportul. Deci făceai două, una pe noapte. O capatana Interesul ăsta era în 50, să scurtăm intelectualii, era lupta de clasă, lupta de clasă trebuia eliminată. Toți filfizonii care au făcut studii la Paris, fie că au făcut, fie că n-au făcut,mi l arunca pe gat 1,02

Cu unii nu ne puteam lupta, eram doi inși, securistul și cu mine. Și nu puteam, erau unii care veneau mâncați, mai în forță, și am zis să nu vină mâncați că nu putem să rezistăm la ei. Ni-i trimiteau epuizați, de exemplu nemâncați 7-8 zile, 10 .. ca se cunostea ca erau ...Nu se mai puteau ține pe picioare. Îi strângeam dupa putere la ușă. Dar nu era asta. Era la noi o satisfacție să îi batem la testicule că ne-a dat o lecție o femeie, nu i-am reținut numele, da ideea de la o femeie a venit. Se zice că ea îi bătea cu creionul.

Mi-am făcut o nuielușă de 50 centimetri și cu aia îi băteam, până leșina. Majoritatea mureau că se umflau testiculele. Puțini au scăpat de la testicule. Era o plăcer de a tortura. O distracție. Așteptai să scoți de la el. Dacă n-ai scos într-o oră, dă-l dracu, termină-l, ne apucă 12 noaptea cu el", a declarat Franț Țandără. 

@justkevin34 #Romania#2022 #Franz Tandara #tortionar#wow ♬ original sound - @justkevin34
Mai multe articole despre:
tortionar tortionar comunist torturi tiktok