MENIU

CRIMĂ TERIFIANTĂ în Maramureş. Fată de 16 ani, UCISĂ de FOSTUL IUBIT

Ultimele imagini cu tânăra de 16 ani în viaţă, surprinse de camerele de supraveghere

Detalii îngrozitoare ies la iveală în cazul tinerei de 16 ani descoperită decedată în Baia Sprie, la doar câteva sute de metri de casă. Principalul suspect, fostul prieten al fetei, şi-a recunoscut fapta: acesta a ucis-o pe tânără.

Fata in varsta de 16 ani a plecat vineri dupa amiaza cu mai multe prietene la patinoarul din Baia Mare. Vineri, la ora 20.30 a fost inregistrata pe camerele de supraveghere din oras cum se indrepta spre casa. Era singura. Mai avea 200 de metri pana la domiciliu. Dupa ce a iesit din raza camerelor nu se mai stie ce s-a intamplat cu ea. Parintii au sunat-o toata noaptea. Au cautat-o. Fara niciun rezultat.

Dimineata au dat-o disparuta la politie. In jurul orei 11.30, un localnic a anuntat politia ca a gasit o persoana decedata.

Se pare ca fostul ei iubit, Edy ar fi urmarit-o si ar fi atacat-o miseleste. In fata anchetatorilor băiatul de 16 ani şi-a recunoscut fapta, el fiind internat la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmaţiei, pentru a se constata dacă a avut sau nu discernământ în momentul crimei, scrie actualmm.ro.

Daca medicii vor spune ca el a avut discernamant va fi acuzat de omor deosebit de grav. El a sufocat-o pe tânăra de 16 ani, fosta lui prietenă.