MENIU

Crimă teribilă în Capitală. Un bărbat şi-a ucis mama

Un bărbat care şi-a ucis mama a fost arestat de Tribunalul Bucureşti

Un bărbat care şi-a ucis mama, în locuinţa sa din Capitală, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii luate marţi de un judecător de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti.

Constantin Bunea, în vârstă de 44 de ani, a fost reţinut luni de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, pentru infracţiunea de omor.

Potrivit ordonanţei de punere în mişcare a acţiunii penale, în 2 februarie, în jurul orei 18.00, în timp ce se afla în locuinţa sa din Bucureşti, "pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpatul a exercitat acte de violenţă asupra mamei sale, B.I., în vârstă de 75 de ani, care au condus la decesul acesteia".

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Constantin Bunea.

Cercetările sunt continuate de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Bărbatul a fost reţinut în baza articolului 188 alineatul 1 din noul Cod penal, care prevede că uciderea unei persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi.

Totodată, întrucât fapta a fost săvârşită asupra unui membru al familie, se aplică articolul 199 alineatul 1 din noul Codul penal, astfel că maximul special al pedepsei poate fi majorat cu o pătrime.

Mai multe articole despre:
omor bărbat crimă Capitală Constantin Bunea