MENIU

Crimă oribilă în Capitală: O femeie, înjunghiată mortal de zeci de ori de iubitul gelos - Detaliul incredibil ce a declanșat tragedia

Crimă oribilă în Capitală: O femeie, înjunghiată mortal de zeci de ori de iubitul gelos - Detaliul incredibil ce a declanșat tragedia

O crimă oribilă a avut loc în Capitală! O femeie a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit de iubitul gelos. Oamenii legii au stabilit că bărbatul nu va fi supus unei expertize psihiatrice și că avea discernământ în momentul în care a comis fapta.

Totul ar fi pornit din cauza geloziei. Femeia, în vârstă de 33 de ani, i-ar fi aratat concubinului o fotografie cu fostul său iubit pe telefonul mobil, relatează Realitatea PLUS. Acesta s-ar fi enervat și ar fi început să o lovească de mai multe ori cu un cuțit.

În momentul comiterii crimei, în apartament s-ar mai fi aflat încă două persoane, o altă femeie și un alt bărbat. 

Când și-au dat seama de gravitatea situației, cei doi au sunat de urgență la 112.

La fața locului au ajuns un echipaj medical și unul de poliție, însă medicii nu au reușit să-i salveze viața femeii înjunghiate. 

Trupul neînsuflețit al acesteia a fost preluat și transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie.

Autorul crimei, bărbatul de 37 de ani, se află deja în custodia autorităților. Acesta nu va va fi supus expertizei psihiatrice, pentru că a povestit în fața ofițerilor anchetatori de poliție, cu lux de amănunte, cum s-a întâmplat totul, relatează Realitatea PLUS.