MENIU

Crimă groaznică lângă București. Un tânăr și-a ucis cu sânge rece mama într-un moment de tulburare

Crimă îngrozitoare lângă București, după ce un tânăr de 30 de ani și-a ucis cu sânge rece mama. Tânărul era întreținut de părinți și suferea de tulburări psihice. Și-a atacat mama într-un moment în care se aflau numai ei doi în casă.

Potrivit anchetatorilor, tânărul ar fi uitat să-și ia tratamentul, iar într-un moment de tulburare și-a atacat mama în casa lor din Popești Leordeni. Acesta le-a povestit anchetatorilor că era convins că mama sa îl va ataca.

Se pare că atacatorul avea periodic crize nervoase, iar ținta furiei sale era de fiecare dată cea care i-a dat viață. Femeia de 50 de ani a fost găsită fără viață chiar de soțul său, pe treptele locuinței. În acel moment, bărbatul a sunat la numărul de urgență 112 și le-a spus anchetatorilor că suspect pentru uciderea soției sale ar fi chiar fiul acestora, scrie observator.tv

Tânărul i-a aplicat peste 15 lovituri de cuțit femeii, apoi a fugit de la locul faptei. A fost găsit, în cele din urmă, de echipajele de căutare. A fost reţinut şi acuzat de omor calificat. O expertiză psihiatrică va stabili dacă a avut discernământ.

Mai multe articole despre:
crimă Popeşti Leordeni