MENIU

Crimă la comandă, în Bucureşti. O mamă și fiica sa au plătit un zugrav să le ucidă bunica pentru 10.000 de lei şi un scuter

O mamă și fiica sa au plătit un zugrav să le ucidă bunica pentru 10.000 de lei şi un scuter

O crimă făcută la comandă a fost descoperită în București! Două femei, mamă și fiică, au plătit un zugrav să le ucidă bunica, în schimbul a 10.000 de lei și un scuter. Totul a ieșit la iveală după denunțul unui deținut. 

Incidentul a avut loc înainte de anul 2011, iar totul a ieșit la iveală recent, după denunţul unui deținut care era încarcerat împreună cu un bărbat care fusese condamnat pe nedrept pentru această faptă.

S-a dovedit că acest deținut nu este, de fapt, cel care a comis crima, motiv pentru care bărbatul a fost reaudiat și așa a ieșit la iveală adevărata poveste.

Cele două femei care au pus totul la cale au fost condamnate la câte 20 de ani de închisoare.

Motivul crimei a fost acela că bunica urma să dea declarații la DIICOT într-un dosar care o privea pe fiica ei, iar aceasta se temea că ar putea să ajungă la închisoare. Aşa că împreună cu fiica sa au decis să plătească un asasin pentru a o ucide.

Au plătit un bărbat cu 10.000 euro, însă acesta nu a mai răspuns la telefon, așa că au căutat pe altcineva, un zidar care a ajutat-o la construcția casei, pe care l-a plătit cu aproximativ 10.000 lei și cu un scuter nou.

Bărbatul a intrat în casa vârstnicii împreună cu nepoata acesteia, a lovit-o peste față, iar ulterior a asfixiat-o. 

Ucigașul a fost și el condamnat la 10 ani de închisoare cu executare.

Mai multe articole despre:
crima bucuresti crima scuter crima la comanda