MENIU

CRIMĂ în stil mafiot, la Arad. Mașina afaceristului Ioan Crișan a explodat în 18 rafale succesive! Încă un telefon a fost descoperit de polițiști

Apar noi detalii în cazul asasinatului de la Arad

Apar noi detalii în cazul asasinatului de la Arad. Surse din anchetă spun că oamenii legii au descoperit că mașina omului de afaceri Ioan Crișan a explodat în 18 rafale succesive, iar în torpedoul autoturismului au găsit un telefon care a rămas intact. Mai mult, unul dintre prietenii afaceristului spune că, de 10 ani, anumite persoane încercau sa îi ia afacerea cu ferma și să o transforme în stațiune balneară.

Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, mașina omului de afaceri Ioan Crișan ar fi explodat în 18 rafale succesive. 

În interiorul acesteia, însă, în torpedou, a fost descoperit un dispozitiv mobil intact. 

Telefonul conținea mai multe numere de telefon care ar putea să-i ajute pe anchetatori să elucideze cazul. 

Ipoteză nouă în cazul asasinării omului de afaceri din Arad. Eliminat pentru o miză imobiliară uriașă

Unul dintre prietenii afaceristului spune că, de 10 ani, anumite persoane încercau sa îi ia afacerea cu ferma și să o transforme în stațiune balneară.

Motivul ar fi ca pe terenul respectivei ferme de pește să fie ridicată o stațiune tip Băile Felix, profitând de puțul de apă geotermală aflat pe terenul respectiv,  căruia valoare este estimată la 1,5–3 milioane de euro.

Pentru a-i prelua afacerea, grupările interesate l-ar fi convins pe Ioan Crișan să ia credite, aparent rentabile, pentru ca apoi să-l falimenteze. O altă pistă ar fi fost asocierea, de care Crișan s-ar fi ferit tot timpul.