MENIU

Crima din Brăila. Mutare bombă în dosarul doctoriței ucise în cabinetul stomatologic. Soțul a făcut plângere penală

Crima din Brăila. Mutare bombă în dosarul doctoriței ucise în cabinetul stomatologic. Soțul a făcut plângere penală

Mutare bombă în dosarul doctoriței ucise în cabinetul stomatologic. Soțul Marianei Gavril se teme pentru viața lui și le cere procurorilor să facă lumină în acest caz. Bărbatul a făcut și o plângere penală pentru tâlhărie pentru că telefonul femeii a dispărut după crimă.

Soțul doctoriței ucise a transmis un mesaj prin avocatul său. Bărbatul este îngrozit pentru că nu înțelege care a fost motivul care i-a provocat o asemenea nenorocire.

Avocatul a mai depus marți o plângere penală pentru tâlhărie, iar doctorul Bogdan Gavril s-a constituit parte civilă în proces. Tot marți, instanța a prelungit arestarea preventivă a suspectului cu 30 de zile.

Bogdan Gavril, soțul doctoriței ucise pe 16 iulie, a fost șocat de ceea ce s-a întâmplat. La câteva zile de la tragedie, a intrat, spune el, într-o depresie, care l-a împiedicat să reacționeze public, chiar și atunci când rudele soției sale au hotărât să o înmormânteze la Chișinău, foarte departe de el. Prin intermediul avocatului, bărbatul a transmis că se teme și el pentru viața lui.

Gigel Potrivitu, avocatul soțului doctoriței ucise: ”Sentimentul predominant pe care l-am decelat eu din conduita dumnealui este groaza. Dorește foarte mult două chestiuni: prima ar fi stabilirea exact a făptașilor, a autorilor, sau eventual complicilor, sau poate instigatorilor. Și a doua chestiune, poate mai importantă, care ar fi fost mobilul acestei fapte".

Imaginile care îl incriminează pe ucigașul doctoriței din Brăila. Se reface puzzle-ul planului macabru

Mai multe articole despre:
crima braila doctorita