MENIU

Crima de la Padina. Un polițist și un procuror, martori la întreaga scenă: noi DETALII ȘOCANTE din dosar

Crima de la Padina. Un polițist și un procuror, martori la întreaga scenă: noi DETALII ȘOCANTE din dosar/ Captură video

Ies la iveală noi detalii scandaloase în cazul crimei de la Padina. Un polițist și un procuror au fost martori la întreaga scenă oribilă în care fiii vrăjitoarei Sidonia l-au ucis pe Sorin Anghel. Mai mult, unul dintre cei doi martori care îmbracă uniforma legii este cel care ar fi filmat momentele respective în loc să intervină sau măcar să își sune de urgență colegii. Șocant este și faptul că fiii vrăjitoarei Sidonia nu ar fi folosit doar un cuțit, așa cum se credea inițial, ci două. 

Martorii apăruți de nicăieri în dosar după 5 luni de la crimă de la petrecerea vedetelor sunt un polițist din județul Ilfov și un procuror din județul Dâmbovița. Cel din urmă ar fi chiar cel care a filmat scandalul izbucnit între Sorin Anghel și cei trei frați. Declarațiile martorilor sunt incluse în rechizitoriu.

Băieții vrăjitoarei Sidonia nu scapă de pedeapsa cu legea. Cei trei frați au fost trimiși în judecată pentru omor în cazul crimei de la Padina

Și mai șocant este faptul că cei doi oameni ai legii nici nu au luat în calcul să sune la 112 și nu a intervenit pentru a aplana conflictul. Asta, deși ambii ar fi fost prezenți de la începutul răfuielii. În plus, după incident nici nu au încercat măcar să păstreze probele intacte, reclamă un avocat.

În doar două minute și 14 secunde, Sorin Anghel a fost lăsat fără suflare de frații Fabian. Tot scandalul ar fi pornit după ce unul dintre frați ar fi privit-o insistent pe soția bărbatului ucis. Pe fondul consumului de alcool și de droguri, bărbatul s-a ridicat și l-a lovit. Cei trei frați au sărit la atac cu două cuțite, nu cu unul singur, arată noile dovezi.

Crima din Padina. Cum a justificat instanța scoaterea din arest preventiv a fiilor vrăjitoarei Sidonia

Între timp, cei trei fii ai vrăjitoarei duc o viață de lux în arestul la domiciliu. Sursele spun că toată ziua stau la piscină, dau petreceri cu lăutari și băuturi fine. În plus, legea spune că perioada de arest la domiciliu se scade din pedeapsa totală. Procurorul general a făcut o sesizare pe numele judecătorilor pentru posibile fapte de neglijență.