MENIU

Crima de la Gura Portiței. Bărbatul și-ar fi premeditat fapta - Detalii cumplite din anchetă: vecinii și prietenii sunt îngroziți

Soții morți/ Foto: Facebook

Detalii șocante ies la iveală în cazul crimei de la Gura Portiței. În urma cercetărilor, anchetatorii au ajuns la concluzia că bărbatul plănuise să îşi ucidă soţia cu care venise în concediu în satul de vacanță.

Cei doi soți au fost găsiți morți  în zona Gura Portișei din județul Tulce. Bărbatul ar fi premeditat fapta și şi-ar fi ucis soţia cu mai multe lovituri de cuţit aplicate în gâtul victimei, apoi s-ar fi aruncat în mare și s-a înecat.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că bărbatul ar fi luat cu el un cuţit şi a plecat la plimbare alături de soția sa, iar când a considerat că se află destul de departe de văzul lumii, a sărit cu cuţitul la ea. Femeia ar fi încercat să se apere, astfel că între cei doi a survenit o luptă, dovadă a urmelor descoperite pe cadavrele lor. În cele din urmă, femeia a fost ucisă de loviturile de cuțit aplicate în zona gâtului.

Anchetatorii căutat acum arma crimei (cuțitul -n.r.) care, cel mai probabil, va confirma ipoteza celor care au efectuat cercetările de la faţa locului, adică omor urmat de sinucidere.

Cei doi soți aveau în jur de 45 de ani şi locuiau într-o comună din Iași. Aceștia aveau împreună trei fete: o fată căsătorită în Anglia, una care trebuia să se mărite la anul şi una mai mică.

Vecinii şi prietenii celor doi soţi sunt bulversaţi de vestea şocantă.

„Mie nu îmi vine a crede, eram prieteni cu ei. Îi cunosc de mult timp, nu are cum să se întâmple aşa ceva. Au trei copii împreună, aceştia sunt plecaţi în străinătate. Am vorbit cu una dintre ele zilele trecute, atunci când poliţiştii o căutau pe mama ei. Credeau că s-a înecat şi ea. Fata ei spera să o găsească pentru a o înmormânta”, a declarat un localnic, potrivit Ziare.com.