MENIU

Crima de la Grădina Botanică din Craiova: elevul de la liceul militar spune că a ucis fata de 14 ani "de plictiseală"

A ucis pentru că se plictisea! Este motivul șocant pentru care criminalul de la Grădina Botanică din Craiova a omorât-o pe Melisa. Părinții tinerei sunt și acum în stare de șoc. 

Plictiseala l-ar fi determinat pe criminalul de la Grădina Botanică din Craiova să-și atace victimele. Aceasta este declarația halucinantă făcută de Mario Alexandru Fojică în fața judecătorilor, după ce avocatul criminalului a cerut schimbarea încadrării din omor calificat în omor simplu. Mai mult, acesta a spus că a vrut doar să sperie victimele. Curtea de Apel i-a respins cererea.

În ceea ce privește apelul criminalului privind reducerea pedepsei de 15 ani de închisoare pronunțată de Tribunalul Dolj, Curtea de Apel Craiova a rămas în pronunțare. Următorul termen este pe 19 septembrie. Pe tot parcursul procesului, tatăl Melisei, tânăra ucisă în Grădina Botanică, și avocata acestuia au plâns.

Crima de la Grădina Botanică. Tatăl Melisei, eleva ucisă la Craiova, a atacat duba în care se afla ucigașul fiicei sale

Criminalul din Grădina Botanică din Craiova a motivat că nu și-ar fi pregătit fapta, că intenția lui a fost aceea de a speria victimele. Acesta a mai declarat că suferă de o tulburare de personalitate și că oamenii diagnosticați cu o astfel de tulburare se plictisesc repede și nu au stare.

Crima care a avut loc în Grădina Botanică din Craiova la sfârșitul lunii iunie a șocat o țară întreagă. Doi tineri care se plimbau pe o alee au fost atacați cu sânge rece de un băiat în vârstă de 17 ani, elev la Liceul Militar din Craiova, fiu de polițist. Alexandru Fojică este băiatul șefului de post al Poliției Calopăr.

Adolescenta de 14 ani - Melisa Lungu - a murit la câteva ore după teribilul atac, în după-amiaza zilei de miercuri, 27 iunie. Tânăra a fost înjunghiată, la fel și prietenul ei. Emanuel, în vârstă de 20 ani la acea vreme, absolvent al Colegiului Național „Ștefan Velovan”, s-a trezit din comă după două zile de când a fost înjunghiat.

Dezvăluiri ȘOC după crima din Grădina Botanică, Craiova - Ucigașul de 17 ani, extrem de agresiv - Mărturii halucinante